INTIME

Στην Εισαγγελία οι καταγγελίες Νικολόπουλου κατά Καμμένου

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σε βάρος του Πάνου Καμμένου.

propoli

Η αστυνομία διαβίβασε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελείας, Βαγγέλη Ιωαννίδη, την ένορκη κατάθεση που νωρίτερα έδωσε στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος.

Στην κατάθεσή του, η οποία επέχει θέση μήνυσης, καταγγέλλει τον Πάνο Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ, ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Επικαλείται στην κατάθεσή του γραπτά μηνύματα που, όπως λέει, έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως φέρεται να κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες, γράφοντας του ότι «από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις» κι ότι « θα τα πούμε το απόγευμα», εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα, προκειμένου να αποφασίσει για την τύχη της υπόθεσης.

Δείτε εδώ τα επίμαχα sms που έδωσε στη δημοσιότητα ο Π. Καμμένος.

Loading