Επίσκεψη του Θ. Καράογλου στη Ν. Κορέα

Επίσημη επίσκεψη στη Σεούλ θα πραγματοποιήσει ο Θεόδωρος Καράογλου στο διάστημα από την 1η μέχρι 7η Ιουνίου καθώς ο βουλευτής της ΝΔ είναι πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ν. Κορέας.

propoli

Στο πλαίσιο αυτό, ο Θ. Καράογλου θα είναι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας των μελών της επιτροπής, η οποία επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Ν. Κορέα. Στην αποστολή επίσης θα μετέχουν οι Κωνσταντίνος Κουκοδήμος (βουλευτής ΝΔ Πιερίας) και Γιάννης Καραγιάννης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων).

Επίσκεψη σε μεγάλες βιομηχανίες και συνεργασία με βουλευτές

Να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια της παραμονής τους στη Σεούλ, οι Έλληνες βουλευτές θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις μεγάλων βιομηχανιών όπως η Samsung και η Hyndai, τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών, ενώ θα έχουν συνεργασία με νοτιοκορεάτικες ομολόγους τους σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Νότιας Κορέας – Ελλάδας κ. Χονγκ Γιανγκ Πιό, θα επισκεφθούν το κοινοβούλιο και θα έχουν σειρά επαφών με τους επικεφαλής των υπουργείων Στρατηγικής και Οικονομίας, Αγροτικής Πολιτικής και Τροφίμων.

Η επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Σεούλ αποτελεί συνέχεια του έμπρακτου ενδιαφέροντος που έχουν δείξει Νοτιοκορεάτες βουλευτές, οι οποίοι έχουν συνοδεύσει επιχειρηματικά κλιμάκια στην Ελλάδα και το ελληνικό κοινοβούλιο τουλάχιστον εφτά φορές από την ημέρα που συστάθηκε η Επιτροπή Διακοινοβουλευτικής Φιλίας.

Loading