Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Αυτιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη (vd)

Με ένα «μεγάλο ευχαριστώ» του Γιώργου Αυτιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον ΣΚΑΪ, το πρωί του Σαββάτου (15/6).

propoli

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρόταση που του είχε γίνει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και στο «διαβατήριο ζωής» που του είχε δώσει στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αφού κλείσαμε την κουβέντα, θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα διπλό ευχαριστώ. Σας το οφείλω δημοσίως. Μου κάνατε πρόταση να είμαι υποψήφιος όπου ήθελα και ό,τι άλλο ήθελα. Σας ευχαριστώ πρώτα γι’ αυτό», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς και προσθεσε:

«Και το δεύτερο, μου δώσατε ένα διαβατήριο ζωής όταν τη Μεγάλη Τετάρτη καθίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο και μου είπατε ‘Γιώργο δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη αγάπη του κόσμου προς εσένα’ και ότι εν πάση περιπτώσει η ζωή είναι μπροστά».

«Θα ήσασταν πολύ χρήσιμος στο ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά θα είστε ακόμα πιο χρήσιμος στο λειτούργημα το οποίο επιτελείτε, της δημοσιογραφίας», απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε το «ευχαριστώ» του Γιώργου Αυτιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

Loading