INTIME

Ζαχαράκη: «Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν» (vd)

Το μήνυμα πως δεν φοβάται κανέναν και πως ούτε πρόκειται να φοβηθεί κάποιον στο μέλλον, έστειλε σήμερα μέσω τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, μετά την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον της ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος ζήτησε παράλληλα την σύλληψή της με την διαδικασία του αυτοφώρου.

propoli

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε η Σ. Ζαχαράκη τόνισε ότι η διαφορά της με τον δημοσιογράφο θα λυθεί στο δικαστήριο και πως μέχρι τότε δεν έχει σκοπό να ανοίξει διάλογο με τον Κ. Βαξεβάνη, ενώ παράλληλα κατέστησε σαφές πως η Νέα Δημοκρατία θα απαντά πάντα σε πρόσωπα που επιχειρούν να ρίξουν «λάσπη» σε στελέχη της.

Επίσης σημείωσε πως είναι ανήκουστο περιπολικά της Αστυνομίας να την αναζητούν δύο φορές στα γραφεία του κόμματος, συμπληρώνοντας πως απόπειρα σύλληψης προσώπου που έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση συνιστά απόπειρα «φίμωσης πολιτικών κρίσεων».

Επιπλέον υπογράμμισε πως από την στιγμή που ενημερώθηκε για τις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετέβη άμεσα στα γραφεία της Πειραιώς και περίμενε ως τα μεσάνυχτα για τρίτο έλεγχο, ο οποίος τελικά δεν έγινε ποτέ.

«Ο κ. Βαξεβάνης κρίνεται για το πως κάνει χρήση των νομικών μέσων» τόνισε συγκεκριμένα, η Σ. Ζαχαράκη και ξεκαθάρισε ότι από την πλευρά της δεν πρόκειται να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα, υποβάλλοντας δική της μήνυση.

Ωστόσο, κατηγόρησε τον διευθυντή της εφημερίδας Documento ότι λειτουργεί ως βραχίονας της κυβέρνησης με αποστολή την λασπολογία και τη συκοφάντηση πολιτικών αντιπάλων. «Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως απλώς ιδιώτης» κατέληξε.

Loading