INTIME

Πρόταση δυσπιστίας κατά του Πολάκη καταθέτει η ΝΔ

Πρόταση δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη, καταθέτει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

propoli

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την Παιδεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε «ανεκδιήγητο» τον Παύλο Πολάκη καθώς, όπως τόνισε, «επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο κατά Στέλιου Κυμπουρόπουλου, τον κατηγόρησε γιατί έκανε χρήση νόμου ΑΜΕΑ για να διοριστεί στο ΕΣΥ».

«ΩΣ ΕΔΩ»

Συνεχίζοντας σχολίασε πως πρόκειται για «απαράδεκτα υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που προσωπική διαδρομή π.χ. προς μίμηση, ντροπή σας που τον στηρίζετε σιωπηλά. ΩΣ ΕΔΩ λοιπόν».

«Τον γνώρισα προσωπικά πριν μήνες, δεν του χαρίστηκε κανείς, η κοινωνία τον έχει ανάγκη, υπάρχουν κάποιες στιγμές που σταγόνα ξεχειλίζει το ποτήρι, για μένα ζήτημα που ξεπερνά όρια πολιτικής, ζήτημα αξιοπρέπειας, ποιότητας, ήθους στο δημόσιο διάλογο», είπε αναφορικά με τον υποψήφιό του και τόνισε πως «ο κόμπος έφθασε στο χτένι και αμέσως μετά το Πάσχα η ΝΔ πρόταση δυσπιστίας κατά Πολάκη, ελάτε να τον υπερασπιστείτε όλοι σας, αν Ελλάδα πολλών ή Πολάκηδων».

Δείτε το σχετικό ποστ:

Loading