«Θα δικαστούν Τσίπρας και Κοτζιάς»

Για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια αλλά και τη Συμφωνία των Πρεσπών μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 o Βασίλης Λεβέντης.

propoli

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων επιτέθηκε σε Τσίπρα, Κοτζιά και Μητσοτάκη, εκτίμησε ότι όλοι θα περάσουν από δικαστήριο ενώ αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές.

«Το ταξίδι του κυρίου Τσίπρα είναι μια προσπάθεια να σώσει το τομάρι του, επικοινωνιακή. Πολλές φορές έχουν γίνει επισκέψεις, όπως και στην Αμερική, ωστόσο δεν έφεραν τίποτα μόνο δημόσιες σχέσεις για τον πρωθυπουργό.

Η προδοσία δεν είναι πάντα προδοσία συνειδητή, είναι και βλακείας. Τρεις προδοσίες έγιναν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, του Καραμανλή του Ιωαννίδη και η τρίτη του Τσίπρα που του είπαν προχώρα και εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου, αλλά θα τον προδώσουν και οι Αμερικανοί. Εξυπηρέτησε τα συμφέροντα του Τραμπ της Μέρκελ.

Είναι η προδοσία της Ελλάδας. Του είχα πει μην βάλεις τέτοια προδοσία στην οικογένειά σου. Νομίζω ότι θα δικαστούν ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς μπορεί και ο Μητσοτάκης, ο οποίος καταψήφισε, αλλά όλος ο λαός ήξερε ότι ήθελαν σύνθετη ονομασία».

Οσον αφορά τέλος τις επικείμενες εκλογές ο κ. Λεβέντης τόνισε:

«Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο χρόνος τον εκλογών, μας ενδιαφέρει να γίνουν τίμια. Εκλογές δεν ξέρω, εδώ λένε όλοι για ευρωεκλογές, αλλά παράλληλα ετοιμάζονται και για εθνικές. Γιατί δεν εμπιστεύονται τον Τσίπρα. Ο τρόπος που συμπεριφέρονται, διορισμοί, επιδόματα, αν και λένε για Σεπτέμβριο, δείχνει το πολύ μέχρι τον Ιούνιο».

Δείτε επίσης

 

Loading