INTIME

«Θα τελειώσουν στις 7 Ιουλίου τέτοια γκρουπούσκουλα»

«Τέτοια γκρουπούσκουλα θα τελειώσουν μιας και καλή, εάν ο λαός μας εμπιστευτεί στις εκλογές της 7ης Ιουλίου», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση της ΝΔ στην Ελευσίνα με θέμα: «Νέες δουλειές και κοινωνική αλληλεγγύη».

propoli

«Στο κοινωνικό πεδίο αποτυπώνονται οι μεγάλες διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης. «Αυτοί που φεύγουν επέβαλλαν 29 νέους φόρους, ενώ εμείς φέρνουμε ελαφρύνσεις, κατάργησαν το ΕΚΑΣ, ενώ εμείς ενισχύουμε το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ τσάκισε τη μεσαία τάξη», τόνισε.

«Ο κ. Τσίπρας υψώνει σκιάχτρα»

«Ο κ. Τσίπρας υψώνει σκιάχτρα, τεχνητούς κινδύνους, χρησιμοποιεί άκρως αποκρουστική φρασεολογία και διαστρεβλώνει τις θέσεις μας. Είμαστε υπέρ της επταήμερης λειτουργίας και όχι της επταήμερης εργασίας, είπε και σημείωσε “μια φορά ψεύτης , πάντα ψεύτης”. Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα μας ψηφίσουν όχι με την καρδιά αλλά με το μυαλό», είπε ακόμη.

«Για να μην ζήσει ο τόπος μια νέα περιπέτεια», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στις μέρες του δημοψηφίσματος του 2015 και το τρίτο μνημόνιο, «οι πολίτες θα δώσουν ισχυρή εντολή».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ζωντανά στην Ελευσίνα η ομιλία μου για το κοινωνικό πρόγραμμα της ΝΔ. Για το πώς θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και πώς θα τονωθεί το εισόδημα των πολιτών. Για την κοινωνική συνοχή με την ενίσχυση των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. #Ενωμένοι_Μπορούμε

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Mittwoch, 26. Juni 2019

Loading