Θεοδωράκης για Καμμένος: «Ανάλογα με τα ξενύχτια του έχει μια θέση το πρωί»

Απαράδεκτο χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης το γεγονός ότι στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Πάνος Καμμένος, ένας «εθνολαϊκιστής ακραίων θέσεων».

propoli

«Είναι απαράδεκτο ένας εθνολαϊκιστής, ακραίων απόψεων και απρόβλεπτων αντιδράσεων να είναι αυτή τη στιγμή στο υπουργείο Άμυνας. Ανάλογα με τα ξενύχτια του, έχει και μια διαφορετική θέση το πρωί. Είναι κακό παράδειγμα απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις» τόνισε εκτός των άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού, στον ΣΚΑΙ.

Και πρόσθεσε ότι «η διαφωνία του υπουργού Αμύνης, με τον υπουργό Εξωτερικών εις βάρος της εθνικής πολιτικής της χώρας και της Ευρώπης , κατάσταση που χαρακτήρισε ένα πρόβλημα ο κ. Τσίπρας πρέπει να λυθεί. Αν ήταν υφυπουργός σε κάποιο υπουργείο δεν θα υπήρχε πρόβλημα».

Σε ερώτηση για τη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν, ο Στ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να βρει κάποια επιχειρήματα που θα κάνουν τον Τούρκο ηγέτη να σκεφτεί διαφορετικά το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, γιατί ο Ερντογάν είναι αυτός που έχει αποφασίσει να τους κρατά στη φυλακή, ενώ σχετικά με την αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ, συμπλήρωσε ότι εντός του Κινήματος υπάρχει μια συντηρητική ρότα που δεν ενδιαφέρει το Ποτάμι.

«Είχαν μαζευτεί πολλά πράγματα, είχαν παρθεί πολλές αποφάσεις ερήμην μας και αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε» κατέληξε.

Loading