INTIME

Θεοδωράκης: «Προσπαθώ να αλλάζω τη ζωή των Ελλήνων»

Για το κόμμα του, το Ποτάμι και την περίπτωση διάλυσής του και το ενδεχόμενο αποχώρησης από το Κίνημα Αλλαγής μίλησε στον 9,84 ο Σταύρος Θεοδωράκης.

propoli

Ο πρόεδρος του Ποταμιού αρχικά αναφέρθηκε στις θέσεις του τις οποίες χαρακτήρισε σταθερές και αμετακίνητες.

«Επιμένω στα όσα έχω πει από την πρώτη μέρα στον ελληνικό λαό. Οι θέσεις μου είναι σταθερές και δεν αλλάζουν ανάλογα με τις συνθήκες. Δεν αναζητώ ιδεολογίες μέσα στην πραγματικότητα. Προσπαθώ με στέρεες προτάσεις να αλλάζω τη ζωή των Ελλήνων. Επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδιάλυσης του Ποταμιού».

«Συντηρητικό το ΚΙΝΑΛ σε κάποιες επιλογές»

Ο κ. Θεοδωράκης κλήθηκε να τοποθετηθεί και για το Κίνημα Αλλαγής και αν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του Ποταμιού από τις τάξεις του.

«Δεν θα ήθελα το Κίνημα Αλλαγής να είναι τόσο συντηρητικό σε κάποιες επιλογές. Όλοι όσοι είμαστε στο Κίνημα Αλλαγής δεν έχουμε από ότι φάνηκε τις ίδιες προτεραιότητες, δηλαδή να φτιάξουμε κάτι εντελώς νέο. Οι περισσότεροι είναι οχυρωμένοι στις παλιές τους απόψεις, στις παλιές τους δυνάμεις. Δε θέλω πάντως να προκαταλάβω τις αποφάσεις των στελεχών του Ποταμιού από όλη την Ελλάδα που θα συναντηθούν στην Αθήνα την Κυριακή, 1η Ιουλίου, στην Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων».

 

 

Loading