INTIME

Καμμένος για Κοτζιά: «Το πολύν της θλίψεως…»

Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι ποτέ δεν είπε στο υπουργικό συμβούλιο πως «50 εκατ. πήρε η κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία εκδόσεως βίζα» είπε, στοχοποιώντας για μία ακόμη φορά το Νίκο Κοτζιά.

propoli

Συγκεκριμένα, ο ΥΕΘΑ δήλωσε: «Επειδή βλέπω όμως να γίνεται μεγάλη σπέκουλα και βλέπω να στήνονται ολόκληρα σενάρια πάνω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από εμένα, να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατ. πήρε η κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία εκδόσεως βίζα, που δεν είχε να κάνει καμία σχέση με την κυβέρνηση».

«Όλα αυτά λοιπόν είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου. Η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοιου είδους σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις» είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στη δημοσιογράφο του Star Κάτια Μακρή.

Όταν η δημοσιογράφος τού επεσήμανε ότι τα επιχειρήματα αυτά τα χρησιμοποιεί όχι μόνο η αντιπολίτευση αλλά και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος και δημοσιοποίησε τους διαλόγους, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Δε θα ασχοληθώ με τον κ. Κοτζιά πλέον».

Στη νέα ερώτηση της κας Μακρή για το τι έχει να απαντήσει στον πρώην ΥΠΕΞ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι παραιτήθηκε ακριβώς για αυτές τις καταγγελίες που έκανε ο υπουργός Άμυνας στο υπουργικό συμβούλιο, ο ΥΕΘΑ απάντησε: «Το πολύν της θλίψεως…».

Loading