ΙΝΤΙΜΕ

Καμμένος: «Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO»

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος βάλει κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πΓΔΜ με αφορμή την ψηφοφορία για τις αναδιάρθρωση του Συντάγματος της γειτονικής χώρας, σύμφωνα με τις επιταγές της Συμφωνίας των Πρεσπών.  

propoli

Στο πλαίσιο αυτό και κινούμενος για μια ακόμη φορά ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter.  «Θα πρέπει λοιπόν να καταστεί ξεκάθαρο. Εμείς διαφωνούμε με τη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία του γειτονικού κράτους, αποκλειστικά για λόγους ηθικής και ιστορικής αλήθειας. Χωρίς καμία άλλη σκοπιμότητα, όπως αυτές που υπηρετούν οι ελλαδέμποροι, ομοϊδεάτες του VMRO ή οι διαπλεκόμενοι που χρησιμοποιούν την Μακεδονία ως φερετζέ για να γλιτώσουν από τις συνέπειες των εγκλημάτων τους, ρίχνοντας την κυβέρνηση».

Και προσθέτει: «Και δεν ξεχνάμε ότι οι σκοπιανοί φασίστες που σήμερα κλαίνε, δεν καταψήφισαν τη συμφωνία επειδή διαφωνούν με τον όρο «Μακεδονία» στο όνομά τους. Αντίθετα, την καταψήφισαν γιατί θέλουν το όνομα της Μακεδονίας ως όχημα αλυτρωτισμού και δημιουργίας μόνιμου κινδύνου για την Ελλάδα, αλλά και τον ίδιο το λαό τους. Θέλουν την ιστορική παραχάραξη και υπεξαίρεση του όνοματος, για να δημιουργήσουν μια εστία πολέμου με σχέδιο τουρκικής έμπνευσης και χρηματοδότησης. Και αυτό οφείλουμε να το στηλιτεύσουμε και να το εμποδίσουμε. Καμιά σύμπλευση λοιπόν με τους ανθέλληνες, έμμισθους της Τουρκίας, φασίστες του VMRO».

Θυμίζουμε ότι το κόμμα εναντίον του οποίου βάλλει ο Πάνος Καμμένος απέπεμψε τους εφτά βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Οι βουλευτές που ενήργησαν κόντρα στη θέση του κόμματος και τη βούληση των πολιτών, απογοήτευσαν εμένα, το κόμμα και την πατρίδα. Θα πρέπει να ζήσουν με αυτήν τους την απόφαση. Η εκτελεστική επιτροπή του VMRO – DPMNE συνεδρίασε εκτάκτως και τους απέκλεισε από το κόμμα» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πΓΔΜ, Χρίστιαν Μιτσκόφσκι.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας:

Loading