Καράογλου: «Κατά 99% θα έχουμε εκλογές το Μάιο»

«Αρνητικό» εκτίμησε ότι ήταν το πρόσημο του 2018, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά», στον Flash Radio 99.4, ο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Β’ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής τομεάρχης Εργασία Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεόδωρος Καράογλου.

propoli

Ερωτηθείς σε σχέση με την πρόσφατη υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη, ο κ. Καρόγλου, δήλωσε ότι για την αξιωματική αντιπολίτευση είναι μείζονος σημασίας η συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ έκανε λόγο για «μια σειρά σκανδάλων η οποία αποδεικνύει ότι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς δεν υφίσταται». Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στη κυβέρνηση όσο και προσωπικά στον κ. Πετσίτη, δηλώνοντας πως «ο στενός φίλος του κ. Παπά, πουλούσε εκδουλεύσεις που αφορούσαν είτε τη ΔΕΠΑ, είτε ραδιοτηλεοπτικά μέσα».

Με αφορμή την υπόθεση, διερωτήθηκε για το «πως είναι δυνατόν ένας απλός σερβιτόρος με 5.000 ευρώ εισόδημα το χρόνο, κατέληξε να είναι κορυφαίο στέλεχος σε διάφορες ιδιωτικές εταιρείες που συναλλάσσονταν με το δημόσιο, καταλήγοντας να παίρνει ετήσιο εισόδημα της τάξεως των 212.000 ευρώ το χρόνο», ενώ από την πλευρά του, κατέληξε στο συμπέρασμα πως «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Όσον αφορά το χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, εκτίμησε ότι «κατά 99%, οι βουλευτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαΐου, μαζί με τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωπαϊκές», ενώ εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «αν η κυβέρνηση μπορούσε να αποφύγει τις εκλογές θα το έκανε, ωστόσο αναγκάζεται λόγω των ευρωεκλογών».

Loading