INTIME

Καράογλου: «Νίκη της ΝΔ με 3,5 μονάδες δρομολογεί εξελίξεις»

Την άποψή του αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής εξέφρασε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θ. Καράογλου μιλώντας στο ραδιόφωνο «Πρακτορείο 104,9».

propoli

«Μια διαφορά μεγαλύτερη από 3,5 μονάδες μεγαλύτερη από αυτή που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του 2014, για εμάς θα είναι μια μεγάλη και καθαρή νίκη και μπορεί να δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Και πρόσθεσε πως «αυτό που είναι για εμάς σημαντικό είναι να έχουμε μια καθαρή νίκη» υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετά την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2014 είχε επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και είχε ζητήσει εθνικές εκλογές με το επιχείρημα ότι από το αποτέλεσμα της κάλπης προέκυπτε δυσαρμονία ανάμεσα στη βούληση του λαϊκού σώματος και τους συσχετισμούς της Βουλής.

«Θα πρέπει ο ίδιος να πάρει την πολιτική πρωτοβουλία και να κάνει αυτό που ζητούσε το 2014. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά, αλλά είναι λογικό και αυτονόητο να πράξει το ίδιο που αυτός ζητούσε πέντε χρόνια πριν».

Σ’ ότι αφορά το πολιτικό μήνυμα τις εκλογικής αναμέτρησης αυτό σύμφωνα με τον Θ. Καράογλου προέρχεται μόνο από τις ευρωεκλογές: «Και αυτό διότι είναι εκλογές που γίνονται μετά από περίπου τέσσερα χρόνια, με καθαρά κομματικά ψηφοδέλτια. Όταν πάει στις κάλπες των ευρωεκλογών ο πολίτης θα πάρει ψηφοδέλτιο ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ κτλ. Άρα από εκεί θα βγει ένα κατεξοχήν πολιτικό μήνυμα και γι’ αυτόν τον λόγο εμείς θέλουμε μια μεγάλη καθαρή νίκη».

Loading