INTIME

Κατσανιώτης: «Εκπρόσωπος συμφερόντων ο ΣΥΡΙΖΑ»

Μετωπική επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι είναι «εκπρόσωποι συμφερόντων» εξαπέλυσε μέσω της εκπομπή «Flash Magazino» στο Flash Radio 99.4 της Θεσσαλονίκης και στον Χρήστο Τσαλικίδη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης.

propoli

Από την πλευρά του, εκτίμησε ότι «ούτως ή άλλως αυτό πια που ο κόσμος αντιλαμβάνεται είναι ότι όλα αυτά που με ευκολία ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση κατήγγειλε όχι μόνο αυτή τη στιγμή τα υπηρετεί, αν βάλετε δίπλα σε αυτό τη συμφωνία που έκανε ο κύριος Τσίπρας με την ένωση εφοπλιστών για τα 75 εκατομμύρια που θα πάρει το ελληνικό κράτος, ενώ το 2013, ο κύριος Σαμαράς, είχε υπογράψει για 140. Τότε ο κύριος Σαμαράς ήταν με τους εφοπλιστές, τώρα ο κύριος Τσίπρας παίρνει τα μισά και πανηγυρίζει. Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα της χώρας. Ότι κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να φτιάξουμε δομές».

Παράλληλα, κατηγόρησε ότι ο κύριος Τσίπρας «κάνει δωράκια», ενώ από την πλευρά του ο κύριος Πολάκης «από την μια βρίζει και από την άλλη χαρίζει στις πολυεθνικές εταιρείες».

Ακόμα ο Α. Κατσανιώτης εκτίμησε ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει όλα τα κακά χαρακτηριστικά, όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων τα τελευταία 40 χρόνια. Βουτάει στον βούρκο για να βρει επιχειρήματα. Είναι όχι απλά τροχονόμοι συμφερόντων, είναι εκπρόσωποι συμφερόντων και έχουν κρυφτεί πίσω από τον αριστερό μανδύα. Ο αριστερός δικαιούται να κάνει τα πάντα, ακόμα και όταν βάζει τον Έλληνα φορολογούμενο να πληρώνει παραπάνω τα φάρμακά του για να ικανοποιήσει συμφέροντα. Αλλά είναι αριστερός…».

«Η ΝΔ έχει πλειοψηφικό ρεύμα»

Από την άλλη πλευρά, σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, ο βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι «στις επόμενες εκλογές θα φανεί ποιος θα είναι αυτοδύναμος για να κυβερνήσει τη χώρα. Αυτό είναι το ποσοστό που ενδιαφέρει, αυτό είναι το ποσοστό που αφορά τη ζωή των πολιτών. Το ποσοστό αυτό που αφορά ποιος θα βγει δεύτερος ή τρίτος δεν αφορά κανέναν. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι η Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή έχει ένα πλειοψηφικό ρεύμα για να έχει αυτοδυναμία. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτό θα συμβεί».

«Ποτέ η Αριστερά δεν ήταν δημοκρατική»

Όσον αφορά δε την παραδοχή της κυρίας Γεροβασίλη ότι παρακολουθούν στην κυβέρνηση τους πολίτες μέσω των social media, δεδομένου ότι είχαμε και τις προληπτικές προσαγωγές στα Γιαννιτσά πριν την ομιλία του Φώτη Κουβέλη, ο Α. Κατσανιώτης δήλωσε πως «ποτέ η Αριστερά δεν ήταν δημοκρατική. Ποτέ η Αριστερά δεν είχε τη Δημοκρατία ως κύριο κομμάτι. Η Αριστερά πάντα ήθελε να κερδίσει την εξουσία και να επιβάλλει την άποψή της. Αυτό που χρειάζεται είναι φιλελευθερισμός παντού, ανοιχτό μυαλό, προσπάθεια η χώρα να πάει μπροστά. Η κυρία Γεροβασίλη και οι όμοιοί της, έρχονται και παρακολουθούν και το λένε ανερυθρίαστα. Όλοι αυτοί μου θυμίζουν τα υπουργεία του Όργουελ στο “1984” και αυτό είναι τραγικό. Δεν αξίζει σε αυτή τη χώρα αυτή η κυβέρνηση».

Loading