ΙΝΤΙΜΕ

Καφαντάρη: «Πραγματική συγνώμη θα είναι να μην ξανασυμβεί παρόμοια τραγωδία»

Στην προτροπή «να φύγουμε από το μοντέλο που ακολουθήθηκε στην Ελλάδα της «αρπαχτής» και της αυθαίρετης δόμησης και να δούμε τα δεδομένα που ισχύουν και διεθνώς» πρότεινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» προσθέτοντας ότι «αυτή θα είναι η πραγματική συγνώμη της Πολιτείας».

propoli

Το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος αφού κατ’ αρχάς εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, σχολίασε την παραίτηση του Νίκου Τόσκα από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας πως κατανοεί την ευθιξία του πρώην υπουργού.

«Υπήρξε η πολιτική ευθιξία, όπως επίσης και η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό» σημείωσε η Χ. Καφαντάρη, τονίζοντας επίσης ότι «η πραγματική συγνώμη είναι να βλέπουμε πλέον μπροστά και να προετοιμάζουμε την επόμενη μέρα ώστε να μην ξανασυμβεί παρόμοια τραγωδία».

Επιπλέον κατέληξε με τη φράση ότι η κλιματική αλλαγή δεν είναι «Fake News», ενώ συμφώνησε με την επιτακτική αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας, σε ένα κέντρο λήψης αποφάσεων, με εμπλοκή όλων των αρμόδιων υπουργείων για το μεγάλο και δύσκολο έργο της πρόληψης και αντιμετώπισης καταστροφών, αλλά και της ενημέρωσης – εκπαίδευσης των πολιτών.

Loading