ΚΙΝΑΛ: «Αποκλειστική ευθύνη της μεταγωγής στον Τσίπρα»

Η μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου, προκάλεσε την αντίδραση του ΚΙΝΑΛ το οποίο διά του εκπροσώπου του, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την απόφαση αυτή.

propoli

«Την ώρα που η χώρα ζει τις συνέπειες της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική και οι πολίτες παρακολουθούν άναυδοι και απροστάτευτοι την ανικανότητα και τον κυνισμό μιας παραπαίουσας κυβερνητικής ομάδας, η επικαιρότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν εκπλήσσει. Εξοργίζει κάθε πολίτη» τονίζει στη δήλωσή του ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης.

Και προσθέτει: «η εν κρυπτώ μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου είναι μια προκλητική και απαράδεκτη απόφαση την οποία καταλογίζουμε αποκλειστικά στον κ. Τσίπρα και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης».

Και κατέληξε λέγοντας ότι «ο κ. Κοντονής θα πρέπει να απολογηθεί για την μεταγωγή. Επιτέλους σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, το πρόβλημα των πολιτών και των θεσμών δεν είναι δεν πρέπει να είναι, η ευμενής μεταχείριση ενός τρομοκράτη και κατά συρροή δολοφόνου».

Loading