Κοντονής: Άδικες οι αιτιάσεις ότι η κυβέρνηση καλύπτει τον Ρουβίκωνα

«Άδικες και εκτός πραγματικότητας είναι οι αιτιάσεις ότι η κυβέρνηση καλύπτει τον Ρουβίκωνα» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

propoli

Στον αντίποδα αυτών των κατηγοριών αυτών «είχαμε την απαράδεκτη επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη» πρόσθεσε με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατηγορούν το ίδιο το θύμα ότι ευθύνεται για αυτήν πρόσθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στον ANT1.

Όπως τόνισε ο κ. Κοντονής: «η βία είναι κάτι το οποίο έρχεται σε σύγκρουση με το δημοκρατικό μας πολίτευμα, που είναι ο διάλογος και η ανοχή. Αν έχουμε αυτές τις απάνθρωπες και θρασύδειλες επιθέσεις σε επίπεδο αγέλης προς μεμονωμένα άτομα, πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι αυτοί βάλουν κατά της Δημοκρατίας».

Όσον αφορά στις επιθέσεις του ο κ. Κοντονής ανέφερε πως «είναι γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις συλλήψεων έχουν εκδοθεί απαλλακτικές αποφάσεις. Σε άλλες, όταν μπαίνουν δέκα άτομα σε ένα συμβολαιογραφείο, έχουν μία διαφορετική αντίληψη, να σπάνε και να βανδαλίζουν το γραφείο είναι απαράδεκτο. Ή το να μπαίνουν σε πρεσβείες δημιουργεί και πολιτικά προβλήματα».

Loading