INTIME

Κυμπουρόπουλος για το «γλάστρα» του Τσίπρα: «Δεν το περίμενα»

Νέα απάντηση στην αναφορά που έκανε χθες ο πρωθυπουργός στο πρόσωπό του έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

propoli

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τα όσα είχε πει ο κ. Πολάκης για τον κ. Κυμπουρόπουλο ανέφερε: «θα σας πω όμως και κάτι που με έχει ενοχλήσει και αφορά τα ΑμΕΑ και τον κ. Κυμπουρόπουλο, που τον συμπαθώ. Εσείς δεν τους τιμάτε και περιφέρετε ως γλάστρα τον κ. Κυμπουρόπουλο. Χρησιμοποιείτε ως εργαλείο την αναπηρία του. Εμείς αντιμετωπίζουμε τους συμπολίτες μας με αναπηρία με ισοτιμία και σεβασμό. Εμείς θεσπίσαμε την μοριοδότηση αναπήρων για προσλήψεις στο Δημόσιο κ.ά. Μην μας κουνάτε το δάχτυλο για τα θέματα αυτά. Η παράταξή σας πάντα συμπεριφερόταν στους ανάπηρους ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας».

«Δεν περίμενα να το ακούσω από τον πρωθυπουργό»

Σε ανάρτησή του ο κ. Κυμπουρόπουλος αναφέρει πως: «από την πρώτη μέρα της ζωής μου δίνω έναν διαρκή αγώνα. Κανείς μέχρι σήμερα, σε αυτή τη διαδρομή, δε με αποκάλεσε “γλάστρα”. Ειλικρινά, δεν περίμενα να το ακούσω από το στόμα του Πρωθυπουργού της χώρας μου».

Loading