Κ.Γκιουλέκας: «Οι κυβερνώντες υπολογίζουν τα εθνικά θέματα με βάση τα… ψηφαλάκια!»

«Ενοχλούνται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όταν αποκαλούμε τα Σκόπια ως… Σκόπια! Εμείς Σκόπια θα τα λέμε! Ενοχλούνται γιατί ο λαός είναι απέναντί τους! Ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν άλλοθι!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του Νέου Καναλιού.

propoli

«Ακούσαμε μια ιδιότυπη άποψη από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι στο εθνικό θέμα με τα Σκόπια, βάσει δημοσκοπήσεων, δεν έχουν και πολλές απώλειες στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ! Δηλαδή κρίνουν ένα εθνικό θέμα με βάση τα… ψηφαλάκια! Πάνε να λύσουν το ζήτημα με τα Σκόπια βάσει του εάν θίγονται ή όχι οι ψηφοφόροι τους! Νοιάζονται μόνο για το κομματικό ακροατήριό τους!», συμπλήρωσε ο Κ.Γκιουλέκας και κατέληξε:

«Πρώτη φορά βλέπουμε τόση πρεμούρα από μία κυβέρνηση που κυβερνά περίπου τέσσερα χρόνια για το τι κάνει η Νέα Δημοκρατία!

Η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε την θέση της. Πρόκειται για μία επαίσχυντη συμφωνία την οποία εμείς θα καταψηφίσουμε!

Από την άλλη, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρέδωσε το μείζον στους Σκοπιανούς χωρίς να πάρει τίποτα. Οι κυβερνώντες με τις υπογραφές τους επέτρεψαν σε όλη τη διεθνή κοινότητα να αναγνωρίζει τους Σκοπιανούς ως “Μακεδόνες”! Άλλωστε, τα πρακτικά των πολιτικών αρχηγών από τα Σκόπια αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν η πλέον βολική για να κλείσει το θέμα!»

Loading