«Σε τέσσερις μέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Σε τέσσερις μέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει μια νέα αρχή. Στις 26 Μαϊου δεν εκλέγουμε μόνο ευρωβουλευτές, μόνο περιφερειάρχες, μόνο δημάρχους… παίρνουμε θέση και δίνουμε μήνυμα με την ψήφο μας» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης στην έναρξη της ομιλία του στο Περιστέρι. «Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες και να γίνουμε μπροστάρηδες μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής», υπογράμμισε.

propoli

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και στις 26 Μαΐου θα πάμε επιτέλους μπροστά με τη Νέα Δημοκρατία. Είναι στο χέρι μας. Η νίκη ξεκινά από τα Δυτικά! Ζωντανά από το Περιστέρι. #Αξίζουμε_καλύτερα

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Mittwoch, 22. Mai 2019

«Σε αυτές τις εκλογές δεν μπορεί να πάει καμία ψήφος χαμένη. Ή με το ΣΥΡΙΖΑ του χθες ή με τη ΝΔ του αύριο, ή με την αλήθεια ή με το ψέμα», τόνισε και ανακοίνωσε ότι «θα είμαι εδώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εθνικές εκλογές στη Δυτική Αθήνα».

«Εδώ είναι το πολιτικό μου σπίτι, εδώ ωρίμασα πολιτικά, στη Β΄ Αθηνών πριν από 15 χρόνια με μπροστάρη τον Κ. Καραμανλή» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης για να σημειώσει ότι «σε αυτή τη περιοχή που είναι χωνευτήρι του έθνους, αγωνίζομαι να εκπροσωπήσω και να δώσω λύσεις».

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές καθώς στις 26 Μαΐου «οι πολίτες θα απαντήσουν στο φόβο , στην ανασφάλεια , στη συμφωνία των Πρεσπών». «Σε 4 μέρες θα τελειώσει η χώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε και τόνισε πως με την ψήφο τους οι πολίτες ψηφίζουν αξιοπρέπεια, αλήθεια, αλλαγή , ελπίδα, και πάμε την Ελλάδα μπροστά», σημείωσε με έμφαση.

«Εμπιστευόμαστε τη Νέα Δημοκρατία»

Επισήμανε ότι «το ζήτημα δεν είναι μόνο ποιοι θα φύγουν αλλά ποιοι θα έρθουν να τους αντικαταστήσουν. Δεν ψηφίζουμε αρνητικά… εμπιστευόμαστε την Νέα Δημοκρατία» και μιλώντας για την οικονομία τόνισε ότι «αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι ανάπτυξη, είναι μιζέρια» και πως μόνο οι επενδύσεις θα φέρουν καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. «Βγάζουμε κόκκινη κάρτα στην γραφειοκρατία και ανάβουμε πράσινο φως σε όποιον, μεγάλο ή μικρό, θέλει να επενδύσει σε αυτή την χώρα». υπογράμμισε.

«Οι Έλληνες θέλουν ελπίδα, αλλά την ελπίδα της αλήθειας και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «εδωσε πολύ λίγα , πολύ αργά» μιλώντας για τις παροχές. «Η ψήφος των υπερήφανων συνταξιούχων δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα επιδόματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Το δικό μου σχέδιο θέλει μια χρήσιμη, δημόσια παιδεία με απολαβές που θα επιτρέπει στα παιδιά να χτίζουν την ζωή τους και να μην είναι εξαρτημένοι από τον μπαμπά ή την μαμά», ανέφερε και συμπλήρωσε πως το Περιστέρι θα αποκτήσει το πρώτο νέο πρότυπο σχολείο, ώστε αυτοί που είναι άριστοι να μπορούν να διεκδικήσουν το δικαίωμα σε μια μόρφωση που θα ανταποκρίνεται στις δυνατότητές τους. Αναφερόμενος στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αθήνας είπε ότι θα αναβαθμιστεί πραγματικά. Θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών συνδεδεμένο με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Ξεκαθάρισε, όσον αφορά τα περιστατικά ανομίας ότι «το άσυλο της ανομίας θα καταργηθεί. Το πανεπιστημιακό άσυλο τελειώνει την επόμενη μέρα».

Loading