Λαζαρίδης: «Άμεσα εκλογές, να δώσει ο λαός τη λύση»

Την άποψη ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί άμεσα σε εκλογές, εξέφρασε ο σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι του ΑΝΤ1.

propoli

«Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία βρίσκεται σε αποδρομή, μια κυβέρνηση που καταρρέει. Έχουμε έναν πρωθυπουργό σε ομηρία από τον κ. Καμμένο. Σήμερα, με όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, στην ουσία έχουμε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Η μόνη λύση αυτή τη στιγμή για τη χώρα είναι να γίνουν άμεσα οι εκλογές, για να μιλήσει ο λαός» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μ. Λαζαρίδης.

Και πρόσθεσε ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτή την κακή συμφωνία, η οποία εκχωρεί «μακεδονική» εθνότητα και «μακεδονική» γλώσσα στους Σκοπιανούς, δεν πρόκειται να την ψηφίσει, είτε τώρα, είτε ως κυβέρνηση. Θα ήταν οξύμωρο να έχουμε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας ώστε να μη γίνει η Συμφωνία των Πρεσπών και να την ψηφίσουμε. Ο κ. Καμμένος δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, έδωσε το στυλό στους κ. Τσίπρα και Κοτζιά για να την υπογράψουν».

Και κατέληξε λέγοντας ότι «εμείς δεν έχουμε τη λογική του ώριμου φρούτου. Καταθέτουμε προτάσεις και έχουμε σχέδιο και όραμα για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Οι Έλληνες πολίτες θέλουν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά τους στην οικονομία, στην υγεία, στην παιδεία, στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα. Όλα αυτά η κυβέρνηση τα έχει διαλύσει».

Loading