INTIME

Λεκτική επίθεση σε Αχτσιόγλου: «Είστε προδότες!» (vd)

 Φραστική επίθεση από μια νεαρή γυναίκα δέχθηκε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου στην Θεσσαλονίκη, την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους σχετικά με το ζήτημα των εντάσεων έξω από τις πολιτικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, η υπουργός Εργασίας, λίγο πριν φτάσει σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ήταν η κεντρική ομιλήτρια και ενώ ήταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών, ρωτήθηκε από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους για το γεγονός ότι υπάρχουν εντάσεις όπου εμφανίζονται κυβερνητικά στελέχη.

«Δεν βλέπω κάτι τέτοιο σήμερα, είμαι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης», απάντησε η Αχτσιόγλου, αλλά εκείνη την ώρα τη διέκοψε μια νεαρή γυναίκα λέγοντάς της χαρακτηριστικά πως «θα το δεις τώρα! Η Μακεδονία είναι ελληνική, η προδοσία δεν θα περάσει. Οι Μακεδονία θα εκδικηθεί. Ντροπή σας. Είστε προδότες της πατρίδας».

Εμφανώς συγκρατημένη, η κ. Αχτσιόγλου αρχικά χαμογέλασε αμήχανα και στη συνέχεια επιχείρησε να απαντήσει στη γυναίκα, ισχυριζόμενη πως «δεν είναι προδοσία να αγαπάς τις χώρες άλλων λαών», ενώ το επεισόδιο δεν πήρε έκταση.

Loading