Μαρκόπουλος: Στην καθημερινότητα θα κριθεί η κυβέρνηση της ΝΔ

Οφείλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη και εκεί θα κριθούμε υποστήριξε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, βουλευτής Πειραιά της ΝΔ μιλώντας στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» του flash 99,4.

propoli

Εκτός από την ικανοποίηση στη ΝΔ υπάρχει ικανοποίηση και στην κοινωνία και το δείχνουν οι πρόσφατες μετρήσεις της κοινής γνώμης, ανέφερε στον απόηχο της παρουσίας Μητσοτάκη στην 84η ΔΕΘ.

Χαρακτήρισε ως ρεσιτάλ αστειότητας τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στο CNBC. Ανέφερε ότι ο Αλ. Τσίπρας υποστήριξε ότι είναι αντισυστημικός ξεχνώντας τα κότερα και τις φιλίες του.

Ο Κ. Μητσοτάκης έθεσε πρώτος θέμα πρωτογενών πλεονασμάτων σημείωσε και τόνισε ότι η σχετική διαπραγμάτευση έχει ήδη ξεκινήσει.

Προχωράμε στην ανάσταση της οικοδομής. Κρατάμε το αφορολόγητο εκεί που είναι, ανέφερε μεταξύ άλλων για την ενίσχυση της μεσαίας τάξης.

Αναρωτήθηκε αν ο κ. Τσίπρας θα ψηφίσει όλα όσα εξήγγειλε ο Κυρ. Μητσοτάκης για να απαντήσει ο ίδιος ότι φυσικά και θα τα ψηφίσει ένα προς ένα.

Για τη ΔΕΗ είπε ότι έχει ήδη πλάνο σωτηρίας. Πρόσθεσε ότι η όποια επιβάρυνση θα είναι για μικρό διάστημα και όχι μόνιμα χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός έχει κάνει ένα πλαίσιο επαφών για να σταματήσει αυτές τις ροές ανέφερε ο κ. Μαρκόπουλος απαντώντας σχετικά με την όξυνση του προσφυγικού – μεταναστευτικού. Υποστήριξε ότι η Ελλάδα στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα τώρα. Κατηγόρησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε το πρόβλημα αυτό.

Δίνουμε το μήνυμα ότι έχουμε ένα συντεταγμένο κράτος και όχι αυτό που δίναμε τα τελευταία χρόνια ότι «ανοίξαμε και σας περιμένουμε».

Loading