INTIME

Ματαιώθηκε η επίσκεψη Παππά σε Βεργίνα και Βέροια

Στα… κρύα του λουτρού έμειναν οι υπεύθυνοι της προγραμματισμένης για σήμερα εκδήλωσης στη Βεργίνα με το… άκυρο που έδωσε στην επίσκεψη εκεί ο Νίκος Παππάς.

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μένει να επιβεβαιωθούν και επισήμως, ο Υπουργός επρόκειτο να πραγματοποιήσει επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας αλλά αντ΄ αυτού κατευθύνθηκε προς Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό μετέβη στο αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από νωρίς το πρωί στη Βεργίνα εφαρμόστηκαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας όπου η προϊσταμένη της ΕΦΑ Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη θα υποδεχόταν τον κ. Παππά.

Λίγο μετά τις 9:00 γνωστοποιήθηκε ότι η επίσκεψη ματαιώνεται. Εν τω μεταξεί, ο Υπουργός επρόκειτο να μιλήσει σήμερα το απόγευμα στον πολυχώρο Ελιά στη Βέροια.

Έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος του Υπουργού στο Κιλκίς

Ο Νίκος Παππάς κατά τη χθεσινή επίσκεψη του στο Κιλκίς έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών και ύβρεων με αποτέλεσμα η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο να έχει ελάχιστη προσέλευση.

Πριν να ξεκινήσει η εκδήλωση μια ομάδα πολιτών συγκεντρώθηκε έξω από τον χώρο που ήταν προγραμματισμένη και επιδόθηκε σε γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες και ύβρεις σε βάρος του υπουργού την ώρα που έφτανε στο σημείο.

Χρειάστηκε, μάλιστα, η ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων για να προστατεύσει τον Νίκο Παππά.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε δηλώσεις του “Στο Κόκκινο” σήμερα το πρωί επιχείρησε να υποβαθμίσει τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ώρες στο Κιλκίς λέγοντας ότι “γνωστοί κύκλοι θέλουν τα μεμονωμένα φαινόμενα να τα μεγαλοποιούν και να αναδεικνύουν μια πραγματικότητα που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που πραγματικό συνέβη. Οι διαμαρτυρίες στο χωριό έγιναν από δύο άτομα, ενώ στη βραδινή ομιλία ήταν βαριά 10 άτομα που διαμαρτυρήθηκαν”.

 

Loading