INTIME

Μαυρωτάς: «Το Ποτάμι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Την πεποίθηση ότι το «Ποτάμι» θα ψηφίσει τελικά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών εξέφρασε με βεβαιότητα ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Γιώργος Μαυρωτάς, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον News 24/7.

propoli

«Αν ο κ. Τσίπρας θελήσει να εκβιάσει ψήφο εμπιστοσύνης, ας μην υπολογίζει σε εμάς. Αλλά τη στάση μας στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν θα την καθορίσουμε με βάση της στάση των ΑΝΕΛ. Το Ποτάμι πιστεύει ότι η συμφωνία είναι στην κατεύθυνση της εθνικής γραμμής, είναι μια ευκαιρία απεγκλωβισμού από ένα πρόβλημα που μας ταλανίζει για δεκαετίες. Δεν είναι η ιδανική λύση, είναι όμως βιώσιμη λύση».

Επίσης σχετικά με τη στάση μελών του κόμματος πρόσθεσε: «Ο Γ. Αμυράς έχει διαφωνίες, όπως και ο Γρ. Ψαριανός. Με τα ως τώρα δεδομένα, ψηφίζουμε. Στο συνέδριο θα επιβεβαιωθεί η στάση του Ποταμιού. Μάλιστα άποψή μου είναι ότι ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ θα λέει από μέσα του «βάστα Ποτάμι» για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών».

Τέλος ο βουλευτής του Ποταμιού σημείωσε ότι δεν συμφωνεί με την θέση του Σπ. Λουκούδη ότι το Ποτάμι έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο, ενώ τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης καθόδου του κόμματος στις εκλογές τονίζοντας επίσης ότι «το Ποτάμι έχει τις ιδέες και τους ανθρώπους για να συμμετάσχει σε μια κυβερνητική προσπάθεια βάση αρχών».

Loading