INTIME

«Γρήγορα οι εκλογές για το καλό της χώρας»

«Όσο πιο γρήγορα προκηρυχθούν οι βουλευτικές εκλογές, τόσο το καλύτερο για τη χώρα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντησή του με εκπροσώπους των Επιμελητηρίων. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στην οικονομία, αποδίδοντάς την στους χειρισμούς της κυβέρνησης.

propoli

«Άλλη εικόνα για την πραγματική οικονομία παρουσιάζει η κυβέρνηση»

«Η εικόνα που έχει η ΝΔ για την πραγματική οικονομία είναι διαφορετική από εκείνη που παρουσιάζει η κυβέρνηση. Η χώρα μας έχει χάσει τρία χρόνια εξαιτίας των επιλογών των κυβερνητικών επιλογών και βουλιάζει από την υπερφορολόγηση. Είναι μία ζοφερή πραγματικότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι η αγορά αναμένει μία μεγάλη πολιτική αλλαγή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω ότι σήμερα οι υγιείς δυνάμεις της οικονομίας αδημονούν για μία άλλη πολιτική, όπως αυτή της ΝΔ που έχει στο επίκεντρό της την μείωση της φορολογίας και την τόνωση της ρευστότητας. Καταλύτης για μία νέα πολιτική θα είναι μία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Οι εκλογές σήμερα αποτελούν ανάγκη για τον τόπο».

«Υπάρχει άλλος δρόμος»

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως παρότι το τρίτο μνημόνιο ολοκληρώνεται τον προσεχή Αύγουστο, οι δεσμεύσεις της χώρας συνεχίζονται και τόνισε ότι η ΝΔ μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε έναν άλλο δρόμο.

«Πιστεύω ότι υπάρχει άλλος δρόμος, τον οποίο υπηρετεί η δική μας πολιτική. Η οικονομική πολιτική που εκφράζει η ΝΔ είναι μία πολιτική που βρίσκεται δίπλα στις υγιείς δυνάμεις της αγοράς».

Loading