Μητσοτάκης: «Είμαστε η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη»

Περιοδεία στην Παιανία πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, προχωρώντας μάλιστα σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

propoli

Σε συνάντησή του με εργαζομένους τόνισε χαρακτηριστικά: «Όταν μία εταιρεία έχει κέρδη, ένα ποσοστό των κερδών πρέπει να μοιράζεται στους εργαζόμενους».

Ταυτόχρονα, επισκέφθηκε βιομηχανία χρωμάτων η οποία απασχολεί 100 υπαλλήλους και εξάγει το 65% της παραγωγής της. Σε συνομιλίες με τους υπαλλήλους υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Γι’ αυτό θέλω να δώσω φορολογικά κίνητρα. Χαίρομαι που επενδύετε πολύ στην καινοτομία. Είστε μία ελληνική μεσαία επιχείρηση και αποδεικνύετε ότι μπορείτε να καινοτομείτε. Η καινοτομία δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων εταιρειών».

Είχε προηγηθεί παρουσία του κ. Μητσοτάκη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αγιού Νικολάου Κάντζας, όπου διεξαγόταν τουρνούα μπάσκετ για μικρά παιδιά. Παράλληλα, ο αρχηγός της Ν.Δ. πραγματοποίησε βόλτα στους εμπορικούς δρόμους της Παιανίας, έχοντας επαφή με κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

«Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι»

Η περιοδεία του κ. Μητσοτάκη ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, όπου υπήρξε ομιλία του σε μέλη και φίλους του κόμματος.

«Είναι η πρώτη φορά που θα σας δοθεί η δυνατότητα, μετά από 4 χρόνια, να προσέλθετε στις κάλπες και να πείτε ένα μεγάλο “όχι” στους φόρους, τη φτώχεια, την ανασφάλεια, τον διχασμό, την προσβολή της συμφωνίας των Πρεσπών. Και να πείτε ένα μεγάλο “ναι” στη νέα Νέα Δημοκρατία, ένα ”ναι” στην Ελλάδα της αισιοδοξίας, της ενότητας, της προσμονής, της ευημερίας, της ασφάλειας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε η παράταξη της Ευρώπης, είμαστε η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη- δεν θέλω να το ξεχνάτε ποτέ αυτό. Θα ζητήσουμε από την Ευρώπη να μας στηρίξει την επόμενη μέρα. Με περισσότερους πόρους, προστατεύοντας τα σύνορά μας. Ναι, γιατί εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχουν σύνορα και τα σύνορα πρέπει να φυλάσσονται. Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, να μπαίνει ο καθένας όποτε θέλει και όπως μπαίνει».

Δείτε επίσης: Αύριο η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Κ. Μητσοτάκη

Loading