INTIME

Μητσοτάκης: Να μη μειωθεί το αφορολόγητο

Τροπολογία για να μη μειωθεί το αφορολόγητο όριο ετοιμάζεται να καταθέσει η Νέα Δημοκρατία δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον ANT1.

propoli

«Το αφορολόγητο ψηφίστηκε από το ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν την ψηφίσαμε για αυτό προκαλώ τον κ. Τσίπρα να προσυπογράψει την τροπολογία της ΝΔ, με το που θα ανοίξει η Βουλή» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: «Θα βάλω κι εγώ πλάτη»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ αν η κυβέρνηση εννοεί τα όσα λέει για την κατάργηση του προνομοθετημένου μέτρου της μείωσης του αφορολόγητου, θα πρέπει να προσυγράψει την τροπολογία της ΝΔ ώστε μαζί να διαπραγματευτούν  με τους Ευρωπαίους εταίρους. «Θα βάλω κι εγώ πλάτη» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως φιλοδοξεί να γίνει ο πρωθυπουργός, που θα βγάλει οριστικά τη χώρα από την κρίση.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι στις προτεραιότητές του είναι οι επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας, η μείωση των φορολογικών βαρών για τη μεσαία τάξη, ενώ σημείωσε πως θα δώσει έμφαση και στην παιδεία, με πρότυπα σχολεία περιοχών, όπως η Δυτική Αττική, αλλά και στην ενίσχυση της ασφάλειας.

Loading