INTIME

Μητσοτάκης: «Στις 26 Μαΐου θα κριθεί ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες»

«Αυτό που κρατώ από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι η διαφορά, αλλά ότι το κεντρικό κριτήριο της ψήφου είναι η οικονομία. Στις 26 Μαΐου θα κριθεί, λοιπόν, ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες για να φέρει επενδύσεις και, κυρίως, να δημιουργήσει νέες δουλειές» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης.

propoli

Αν πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι ευνοείται από τους αναποφάσιστους, ας προκηρύξει εδώ και τώρα και τις εθνικές εκλογές για να μην ταλαιπωρείται άλλο η χώρα, τόνισε απαντώντας σε ερώτηση για το πως βλέπει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που του έθεσαν δημοσιογράφοι στο περιθώριο της τελετής για την ανάληψη των καθηκόντων της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ από την Σοφία Ζαχαράκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη Σοφία Ζαχαράκη, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα τα καταφέρει. «Είμαστε ένα ανοιχτό, αξιοκρατικό κόμμα που δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Η Σοφία με σκληρή δουλειά, με πείσμα και επιμονή έφτασε εκεί που είναι σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, τόνισε πως έχει μία διπλή ευθύνη, να δικαιώσει την επιλογή του προέδρου και την παρακαταθήκη μίας θέσης, «μία παρακαταθήκη σοβαρότητας, υπευθυνότητας και μαχητικότητας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

Loading