INTIME

Ο Μητσοτάκης τράβηξε το… αυτί του Μοσκοβισί

Να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του συνέστησε στον Πιερ Μοσκοβισί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τον να σεβαστεί τις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες και κυρίως «τις εντελώς αχρείαστες που επιβλήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια» και εκείνες που «δυστυχώς έχει υπογράψει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για το προσεχές διάστημα».

propoli

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων στο γραφείο του στη Βουλή και δεν έκρυψε την έντονη ανησυχία του «καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτυγχάνει διαρκώς να επιτύχει ακόμη και τους αναπτυξιακούς στόχους που η ίδια θέτει, όπως και να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ιδίως στη Δημόσια  Διοίκηση».

«Καμία καθαρή έξοδος τον Αύγουστο» τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης

Μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μητσοτάκης τόνισε, ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχει «καμία καθαρή έξοδος», καθώς, όπως εξήγησε, σε καμία άλλη χώρα που αντιμετώπισε μνημονιακά προγράμματα, δεν υπήρχαν μελλοντικές δεσμεύσεις, επιπλέον μέτρα και ενισχυμένη εποπτεία.

«Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι τον Αύγουστο ολοκληρώνεται το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, το οποίο επιβλήθηκε στην Ελλάδα ως συνέπεια του καταστροφικού πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου το 2015», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα έχει δυστυχώς να αντιμετωπίσει και ένα 4ο κεκαλυμμένο μνημόνιο».

Loading