INTIME

Μιχαηλίδης: «Οι εκλογές δεν υπάρχει εξαιρετικός λόγος να γίνουν τουλάχιστον πριν τον Μάιο»

Την εκτίμησή του ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλο το συνταγματικό περιθώριο παραμονής της στην εξουσία εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης στο ΘΕΜΑ 104,6.

propoli

«Η Κυβέρνηση έχω την αίσθηση ότι είναι μονίμως απογειωμένη. Περισσότερο αέρα στα πανιά της βέβαια, νομίζω ότι βάζει η περίοδος μετά τον Αύγουστο και αυτό πιστεύω ότι θα αποτυπωθεί άμεσα και έμπρακτα στο προσεχές διάστημα, μιας και αναμένουμε στη Βουλή τα νομοθετήματα αυτών των οποίων ανήγγειλε ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη.  Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει εξαιρετικός λόγος αυτή τη στιγμή να θεωρήσουμε ότι εκλογές θα γίνουν τουλάχιστον πριν τον Μάιο. Η εκτίμησή μου είναι ότι Κυβέρνηση θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όλο το συνταγματικό περιθώριο παραμονής αυτής της Κυβέρνησης με αυτή την έννοια στην εξουσία» δήλωσε ο κ. Μιχαηλίδης.

Ερωτηθείς για το πώς θα χειριστεί η κυβέρνηση την ενδεχόμενη αποχώρηση στελεχών  των  ΑΝΕΛ  με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως: «Προς το παρόν, να μένουμε σε αυτά τα οποία έχουν επίσημα δηλώσει. Αποσύροντας τα στελέχη των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να μην έχει την εμπιστοσύνη της βουλής στο συγκεκριμένο νομοθέτημα».

Loading