INTIME

Μπαργιώτας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάλαβε γιατί μπήκαμε στα μνημόνια»

Στο πόρισμα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά», στον Flash Radio 99.4, ο βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής, Κωνσταντίνος Μπαργιώτας.

propoli

Αναφερόμενος, στο συγκεκριμένο πόρισμα, που οδήγησε στις εκατέρωθεν μηνύσεις ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπαργιώτας, υποστήριξε ότι ουσιαστικά «ο ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχεται ότι επί δύο χρόνια στιγμάτισε την πολιτική ζωή του τόπου με λάσπη και αστήρικτες κατηγορίες», ξεκαθαρίζοντας πως το ίδιο έγινε και σε άλλες υποθέσεις. Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, καθώς όπως υποστήριξε «η σκανδαλολογία, που εφαρμόζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, στη χώρα, όχι μόνο τώρα αλλά και όλα αυτά τα χρόνια κόστισε παραπάνω από τη διαφθορά».

Από την πλευρά του, εκτίμησε ότι «στόχος της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τόσο το ΚΙΝΑΛ, όσο και η τεράστια δεξαμενή ψηφοφόρων της κεντροαριστεράς». Ερωτηθείς σε σχέση με την αποχώρησή του από το Ποτάμι, και την μετάβασή του στο ΚΙΝΑΛ, δήλωσε ότι «το Κίνημα Αλλαγής, είναι ο τρίτος πολιτικός πόλος , χωρίς την ενοποίηση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς, δεν υπάρχει η δυνατότητα κανείς να παρέμβει στην πολιτική ζωή της χώρας. Όταν υπήρχαν προσωπικές ατζέντες, δεν μπορούσε κανείς να σταματήσει την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ».

Στο ζήτημα που αφορά την οικονομική κατάσταση της χώρας και την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση στον συγκεκριμένο τομέα, ο κ. Μπαργιώτας υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καταλάβει καν γιατί μπήκαμε στα μνημόνια με την πολιτική της παροχολογίας που ακολουθεί. Παράλληλα εκτίμησε ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να ασκήσει πολιτική επενδύσεων», και πως αναλώνεται στην πολιτική του μοιράσματος του πλεονάσματος μέσω επιδομάτων.

Loading