«Να κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Τσίπρα»

Του Θόδωρου Παπαδόπουλου

propoli

Ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται στην Θεσσαλονίκη και όλος ο κομματικός και όχι μόνο μηχανισμός της ΝΔ τον περιμένει να του δείξει με κάθε μέσο την αντίθεση του.

Άλλωστε στη ΝΔ σε επίπεδο στελεχών έχουν ακόμα να λένε για τα χρόνια 2012 – 2014 όταν ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους άφηνε σε χλωρό κλαρί με τα γιαουρτάκια να είναι στην ημερήσια διάταξη στην καλύτερη περίπτωση.

Τώρα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί και αυτό φαίνεται παντού. Την περασμένη Τετάρτη ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης σε συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής της Θεσσαλονίκης έδωσε το έναυσμα για την επόμενη περίοδο που έχει στόχο αφενός την αποδοκιμασία του Τσίπρα και της κυβερνητικής πολιτικής σε όλα τα επίπεδα και αφετέρου την όσο το δυνατό καλύτερη υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της πρότασης του για την επόμενη ημέρα της χώρας.

Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ με φουσκωμένα τα «πανιά» της και με την ψυχολογία της νίκης δεν χρειάζεται και πολλή προσπάθεια για να κινητοποιήσει στελέχη και εθελοντές στις εκδηλώσεις που θα είναι πολλές και με μεγάλη διασπορά στην Βόρεια Ελλάδα.

Άλλωστε οι περισσότεροι από τους οπαδούς του κόμματος της αντιπολίτευσης θέλουν να υψώσουν τους τόνους της αντιπολίτευσης και να «πληρώσουν» τον Αλέξη Τσίπρα με το ίδιο νόμισμα και να τον κάνουν να περάσει δύσκολα στην Θεσσαλονίκη…

Loading