INTIME

Επαφές της ΝΔ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Συνάντηση με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Συλλόγων και Σωματείων των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» είχαν την Τετάρτη (31/10) βουλευτές της ΝΔ.

propoli

Οι εργαζόμενοι τόνισαν την επιτακτική ανάγκη να θεσμοθετηθεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και να διασφαλιστούν μόνιμες θέσεις για την εργασία τους.

Οι βουλευτές, από την πλευρά τους, εξέφρασαν στους εργαζόμενους το έντονο ενδιαφέρον της ΝΔ για τη δομή αυτή, η οποία  χάρη στη δική τους προσπάθεια έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου.

Η θέση της ΝΔ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει τις αόριστες και αντιφατικές δηλώσεις για το χειρισμό των ζητημάτων των εργαζομένων και οφείλει με ξεκάθαρο τρόπο να παρουσιάσει την πρότασή της.

Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως θα διατυπώσει με ορισμένο τρόπο τη θέση της όταν δημοσιοποιηθεί η πρόταση της κυβέρνησης και τονίζει ότι η πολύτιμη εργασιακή εμπειρία που έχει αποκτηθεί από τους εργαζόμενους στην μοναδική αυτή δομή πρόνοιας πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα εντός του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου.

Loading