INTIME

Ξενογιαννακοπούλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ να στραφεί προς τα αριστερά και τα δεξιά του»

Την πεποίθησή της πως η μάχη των εθνικών εκλογών παραμένει ανοικτή και πως «ο προοδευτικός κόσμος θα συσπειρωθεί γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ» εξέφρασε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

propoli

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στο ραδιοφωνικό σταθμό News 247 η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές προκάλεσε σοκ σε μεγάλο τμήμα του προοδευτικού κόσμου, που τώρα «θα συσπειρωθεί γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως υποστήριξε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, μάλιστα, το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης δεν προδικάζει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, καθώς «ήταν μια διαφορετική κάλπη με άλλα χαρακτηριστικά».΄

Η υπουργός δήλωσε συγκεκριμένα, πως δεν ηττήθηκε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «γιατί η ψήφος των ευρω-εκλογών είχε και άλλα χαρακτηριστικά λόγω της χαλαρής ψήφου αλλά και γιατί κάποιοι ψηφοφόροι ψήφισαν με μεγαλύτερη ευκολία άλλα κόμματα».

«Να στραφεί και προς τα δεξιά»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου απέρριψε τα περί στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο υπογράμμισε ότι ενόψει των εθνικών εκλογών θα πρέπει να στραφεί προς όλες τις κατευθύνσεις «και προς τα αριστερά του και προς τα δεξιά του».

Loading