Ολονύχτιο θρίλερ στα γραφεία της ΝΔ για τη σύλληψη της Ζαχαράκη

Μέχρι τα μεσάνυχτα τς Δευτέρας κράτησε το θρίλερ με την προσπάθεια σύλληψης της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Ζαχαράκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, όπως είχε απαιτήσει ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης.

propoli

Ολα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν σε εκπομπή που ήταν καλεσμένη η κυρία Ζαχαράκη, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη για τον ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενη στον εκδότη είπε ότι «είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του και έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη».

Εν συνεχεία ο κ. Βαξεβάνης υπέβαλε μήνυση, με τους αστυνομικούς να μεταβαίνουν στα γραφεία του κόμματος για να τη συλλάβουν, δίχως ωστόσο η κ. Ζαχαράκη να είναι παρούσα εκεί.

Λίγο αργότερα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ προσήλθε στα γραφεία του κόμματος, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη.

Από τη στιγμή που δεν εμφανίστηκαν ξανά στα γραφεία της ΝΔ αστυνομικοί και παρήλθε το αυτόφωρο η κα Ζαχαράκη αποχώρησε για την οικία της.

Loading