Πέτρος Ευθυμίου: Χρειάζεται ένα νέο ήθος στην πολιτική

«Έπειτα από δέκα χρόνια δοκιμασίας του λαού μας, διαμορφώνονται για πρώτη φορά οι προϋποθέσεις για μια έξοδο από την κρίση. Ο λαός ζητά πλέον πολιτικές ανάπτυξης γιατί με τον ΣΥΡΙΖΑ, συνειδητοποίησε ότι του επιφυλάσσεται ένα διαρκές μέλλον διαρκούς ανακατανομής της φτώχιας» τονίζει σε συνέντευξη του στο Έθνος της Κυριακής ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.

propoli

Και προσθέτει: «Το εάν θα απαντηθεί θετικά αυτό το αίτημα θα κρίνει το μέλλον του τόπου. Γι’ αυτό συστρατεύτηκα και πάλι».

«Το ’74 -’77 το ΠΑΣΟΚ ήταν τρίτο κόμμα, αλλά επέβαλε την ατζέντα του. Σήμερα ο μεν ΣΥΡΙΖΑ περιφέρεται χωρίς στρατηγική, με το φάσμα της ήττας να τον καταδιώκει, ενώ η ΝΔ έχει μεν σωστό σύνθημα την ανάπτυξη, αλλά στο δικό της σχέδιο “ξεχνά”, ότι η κοινωνική δικαιοσύνη είναι προϋπόθεση και όχι η κατάληξη της ανάπτυξης» επισημαίνει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

«Το ΚΙΝΑΛ έχει την πιο πλήρη πρόταση, ως προς αυτό το κεντρικό κοινωνικό αίτημα γι αυτό και τα εκλογικά αποτελέσματα θα είναι θετικά και η μετεκλογική του παρουσία θα ισχυροποιείται καθημερινά. Χρειάζεται ένα νέο ήθος στην πολιτική, ανάγκη που περιφρόνησε ο ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει ο κ. Ευθυμίου.

Loading