«Με άδειο καλάθι θα γυρίσει ο Τσίπρας από την Τουρκία»

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Β΄Αθηνών Στάθης Παναγούλης, μιλώντας στην εκπομπή Flash μαγκαζίνο, στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4.

propoli

Ερωτώμενος για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, ο κ. Παναγούλης τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Εγώ πιστεύω ότι πήγε με γεμάτο καλάθι και θα γυρίσει με άδειο. Θα ξέρουμε τα αποτελέσματα αύριο-μεθαύριο, όταν θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε.

«Κάνει πολλές υποχωρήσεις ο Τσίπρας»

Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε λόγο για “υποχωρήσεις” του Τσίπρα τον τελευταίο καιρό στα εθνικά θέματα, με τελευταίο παράδειγμα τα Σκόπια. «Αυτό που έκανε με τα Σκόπια είναι εθνικά απαράδεκτο, είχαμε δει ότι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί είχαν χειριστεί με μεγάλη σοβαρότητα το θέμα αυτό, δώσαμε την αξιοπρέπεια μας στη γειτονική FYROM χωρίς να πάρουμε τίποτα», τόνισε ο κ. Παναγούλης.

«Προσποιείται ο Αλέξης Τσίπρας»

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται απογοητευμένος από τον πρώθυπουργό, ο Στάθης Παναγούλης απάντησε πως: «Αισθάνομαι απελπισμένος. Αν στηρίξαμε και παρασύραμε έναν ολόκληρο λαό να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ποιος θα πίστευε αυτό το κατάντημα; Δεν το πίστευε κανένας. Είναι τέτοιο το σημείο της ασυνέπειας που εκπλήσσομαι πραγματικά. Άναψε και κερί στη Χάλκη. Τώρα το Πάσχα πιστεύω ότι θα περάσει κάτω από τον Επιτάφιο. Πρέπει να σέβεσαι τον άνθρωπο που πιστεύει, οποιοδήποτε και αν είναι το θρήσκευμα. Όμως αυτό δεν είναι μετάλλαξη, φτάνει στη γελοιότητα πλέον. Ο Αλέξης Τσίπρας προσποιείται και έχει φτάσει σε σημείο πανικού, διότι όποτε και να γίνουν οι εκλογές, θα υποστεί μεγάλη συντριβή.

Εν κατακλείδι, απαντώντας σε ερώτηση για το πότε αναμένονται οι εθνικές εκλογές, ο ανεξάρτητος βουλευτής συμπλήρωσε πως «δεν μπορείς να κάνεις καμία πρόβλεψη με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και με όλους αυτούς τους υπουργούς, οι οποίοι είναι ασυνεπείς».

 

 

Loading