Παπαχριστόπουλος: «Η αστυνομία παίζει κάθε ημέρα με τη φωτιά»

Στο πρόσωπο των τελευταίων ημερών που δεν είναι άλλο από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

propoli

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «SBC» ο κ. Παπαχριστόπουλος εξήγησε γιατί δεν πρέπει να υπάρξει παραίτηση του κ. Τόσκα, την οποία ζητούν επίμονα τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την επίθεση με δεκάδες βόμβες μολότοφ στην κλούβα των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

«Στην προκειμένη περίπτωση κινδύνευσαν κάποια παιδιά. Αυτή η επίθεση δεν είχε καμία σχέση με τον Ρουβίκωνα που πετάει χαρτάκια και μπογιές.

Όποιος παρανομεί βάσει αυτού να τιμωρείται. Οι νόμοι είναι συγκεκριμένοι. Αλλά από εκεί και πέρα συνεχώς ζητούν την παραίτηση του Τόσκα. Την έχουν ζητήσει καμιά 50αριά φορές. Επειδή ξέρω πως δουλεύει η ελληνική αστυνομία, είμαι βέβαιος ότι για την περίπτωση της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Συμφωνώ με όλους όσους λένε ότι έπρεπε κάτι να γίνει, αλλά δεν έγινε. Όταν παίζεις με την φωτιά και η αστυνομία παίζει με την φωτιά κάθε ημέρα, θα έχουμε και αυτά».

 

Loading