Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, διότι ο κόσμος καταλαβαίνει πόσο κρίσιμες είναι οι εκλογές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο News 24/7.

propoli

«Ο λαός καταλαβαίνει ότι πάνω στο ψηφοδέλτιο θα μπαίνει η προοπτική για το 8ωρο που θέλουν να διαλύσουν οι σύμμαχοι του κ. Μητσοτάκη, μπαίνει η προοπτική της Δεξιάς και ακροδεξιάς να φέρει ένα ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ […].Επειδή η Ελλάδα έχει λαό με ιστορικά συμπεράσματα και προκρίνει τις δυνάμεις που θα συνεχίσουν τις προοδευτικές πολιτικές» είπε.

Ο Ν. Παππάς σημείωσε επίσης ότι «οι ευρωεκλογές θα έχουν μεγάλη συμμετοχή και αποτέλεσμα που θα διαλύσει την εικονική πραγματικότητα μιας Νέας Δημοκρατίας που προηγείται με τεράστια διαφορά».

Αναφερόμενος στον χρόνο των εκλογών αλλά και τις δημοσκοπήσεις, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ ανέφερε ότι «κανείς στο δημόσιο διάλογο δεν πείθεται ότι ο κ. Θεοδωρικάκος έχει άγχος για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έχει άγχος για το αν θα κερδίσει η παράταξή του τις εκλογές. Επειδή οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος του χρόνου, θα ζήσουμε ακόμη μία διάψευση σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής τους. Αυτό που φοβάται η Νέα Δημοκρατία είναι ότι όσο περνάει ο καιρός ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι υπάρχει η προοδευτική αριστερή συνταγή για να ορθοποδήσει η οικονομία και η κοινωνία».

Loading