INTIME

Απέδωσε καρπούς η παρέμβαση Σαρίδη για τους πυροσβέστες

Η παρέμβαση του Γιάννη Σαρίδη για τους συμβασιούχους πυροσβέστες 2008-2009 απέφερε καρπούς, με την υπερψήφιση σχετικής τροπολογίας από τη Βουλή.

propoli

Με τη νομοθετική ρύθμιση που δρομολόγησε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης επετεύχθη η ένταξη των συμβασιούχων πυροσβεστών «Εκτός Λίστας Επιλαχόντων 2008-2009» στον πίνακα Επιτυχόντων – Επιλαχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, εξέλιξη που, σύμφωνα με τον ίδιο, ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες του Πυροσβεστικού Σώματος στον αγώνα του για την προστασία των πολιτών.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 8/4/2019 και κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης με θέμα «Ρυθμίσεις Θεμάτων Προσωπικού Πυροσβεστικού Σώματος», που είχε καταθέσει ο κ. Σαρίδης, είχε επιτευχθεί η πρώτη δέσμευση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, για αποδοχή των προτάσεων του βουλευτή.

Η τροπολογία συνυπογράφηκε από τη βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Κοζομπόλη – Αμανατίδη, κάτι που, σύμφωνα με τον κ. Σαρίδη, αποδεικνύει ότι στα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών υπάρχουν περιθώρια για υπερκομματικές συναινέσεις.

Η επίκαιρη ερώτηση του κ. Σαρίδη:

[pdf-embedder url=”https://politik.gr/wp-content/uploads/2019/04/saridis_erotisi.pdf”]

Η τροπολογία για τους πυροσβέστες που υπερψηφίστηκε:

Loading