Ο Πετσίτης ήταν στο Μαξίμου στο δημοψήφισμα! (vd)

Τις στενές σχέσεις που διατηρούσε με την κυβέρνηση ο Μανώλης Πετσίτης επιβεβαιώνει ένα ακόμη ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας.

propoli

Σε απόσπασμα του περίφημου ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον για το Channel 4 με τίτλο «This Is A Coup», βλέπουμε τον Μανώλη Πετσίτη να βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, δίπλα στον Νίκο Παππά, και λίγο πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα, τη βραδιά του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Μάλιστα, όταν ο πρωθυπουργός δίνει το σύνθημα «σφύρα την έναρξη», τον βλέπουμε μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να ακολουθούν τον Αλέξη Τσίπρα και να δείχνει ιδιαίτερα άνετος στο χώρο και να χαμογελά.

Ντόμινο αποκαλύψεων

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Πρώτο Θέμα αποκάλυψε την έρευνα που διέταξαν οι δικαστικές αρχές και το άνοιγμα των λογαριασμών του συμμαθητή του Νίκου Παππά στην Κύπρο, όπου φέρονται να βρέθηκαν αδικαιολόγητα εμβάσματα χιλιάδων ευρώ.

Ακολούθησε ένα ντόμινο αποκαλύψεων και μία σειρά ερωτημάτων για το πώς ο Μανώλης Πετσίτης από σερβιτόρος μέχρι πρότινος, έφτασε να έχει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του σημαντικά ποσά και να «μπαινοβγαίνει» με σχετική ευκολία στο Μαξίμου.

Μάλιστα, οι αποκαλύψεις είχαν προκαλέσει και την παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είχε ζητήσει την άμεση κλήση της προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Άννας Ζαΐρη, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις για την υπόθεση.

Loading