Πολάκης σε Γιαννακό: «Είσαι πεκινουά του εργατοπατερισμού»

«Πεκινουά του εργατοπατερισμού» αποκάλεσε ο Παύλος Πολάκης τον Μιχάλη Γιαννακό, υπενθυμίζοντας ότι ο τελευταίος αποκάλεσε τον αναπ. υπουργό «τσομπανόσκυλο του Τσίπρα».

propoli

Η αντιπαράθεση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ που βρίσκεται συχνά στους δρόμους διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση των δημοσίων νοσοκομείων, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κρατάει καιρό. Κορυφώθηκε όταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός, έκανε λόγο πριν από μήνες για μικρόβιο χολέρας σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η απάντηση μέσω Facebook

Εκρηκτικοί τύπου και οι δυο, σε διαφορετικά αριστερά κόμματα, δεν ήθελε πολύ ώστε η αντιπαράθεσή τους να εξελιχθεί… στα «γαλλικά».. Με αφορμή την δήλωση του Μιχάλη Γιαννακού οτι ο Πολάκης είναι το τσομπανόσκυλο του Τσίπρα, ο Παύλος Πολάκης απάντησε μέσω facebook:

«Έμαθα πως σημερα το πεκινουά της συνδικαλιστικής αλητείας με απεκάλεσε “τσομπανοσκυλο του Τσιπρα”!!! Αντί άλλης απάντησης παραθέτω αυτή τη δημοσίευση μιας εργαζόμενης στην καθαριότητα στον Ευαγγελισμο,που αυτά που γράφει τα θεωρώ απο τα πιο μεγάλα παράσημα που εχω πάρει στη ζωη μου ,απο ανθρώπους ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ!!!!
Κατάλαβες πεκινουά του εργατοπατεριςμού γιατι ειςαι στρογγυλό μηδενικό;;;»

Και δημοσίευσε την ανάρτηση μιας πρώην εργαζόμενης σε εργολαβική εταιρεία για την καθαριότητα των νοσοκομείων, που δεν κρύβει την ικανοποίησή της για την πρόσληψή της, ως έκτακτο προσωπικό στο νοσοκομείο.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Loading