Πολάκης σε Στουρνάρα: «Έχεις τρεις ημέρες, μετά θα έρθω από εκεί»

Με το γνωστό στιλ που τον διακρίνει και συνηθίζει να απαντάει μέσω διαδικτύου «χτύπησε» ξανά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο Παύλος Πολάκης.

propoli

Ο υφυπουργός Υγείας έστειλε «μήνυμα» στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, γράφοντας χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Facebook ότι θα περιμένει τρεις ημέρες για να ελεγχθούν τα δάνεια που πήραν άλλα πολιτικά πρόσωπα τα οποία κατονόμασε ο κ. Πολάκης.

Σε διαφορετική περίπτωση όπως γράφει ο ίδιος θα αναγκαστεί να επισκεφτεί τον κ. Στουρνάρα ο ίδιος για να… κουβεντιάσουν από κοντά όπως αναφέρει.

«Και τώρα παληκάρια των βόθρων της “ενημέρωσης” που βγάλατε της ψυχής σας τη Χολη δυο μέρες;;;;; Πιείτε την πορτοκαλάδα σας……
-Και τώρα κύριε Αρχιτραπεζιτα;;
Θα περιμένω 3 μέρες να ελέγξετε ΚΑΙ τα δάνεια που σας είπα στο τηλέφωνο….Μετά ,αν δεν ,….θα ρθω από κει να κουβεντιάσουμε από κοντά…
Η δολοφονία χαρακτήρα ,η αλήτικη επίθεση εναντίον σε μένα και στην οικογένεια μου που εκτυλίχθηκε αυτές τις μέρες απο ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ,δεν θα περάσει έτσι απλά κύριε Στουρναρα !!! ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!!!!(κατ’αρχην)»

Loading