Παπακώστα: «Ας σοβαρευτεί ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ»

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, επιτέθηκε νωρίτερα στον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας,  βουλευτή Λάρισας, Μάξιμου Χαρακόπουλου, με αφορμή το σχόλιό του για την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Καναδά.

propoli

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε σχολιάσει σε σχέση με την επίθεση, ότι «Οι συλλογικότητες του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, εξευτελίζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτους».

Από την πλευρά της, η υφυπουργός, άσκησε δριμεία κριτική στο συγκεκριμένο σχόλιο, τόνιζοντας, πως «ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη στην Πειραιώς, ο οποίος αναβαθμίστηκε λόγω της αυτοτέλειας με τον πρόσφατο ανασχηματισμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υψηλού συμβολισμού απόφαση για την Ασφάλεια ως προτεραιότητα, ας σοβαρευτεί» γράφει η κ. Παπακώστα, που συμπληρώνει: «Ας ασχοληθεί καλύτερα με το Γάλα και τον πρωτογενή τομέα και ας αφήσει την Ασφάλεια και την Προστασία του Πολίτη στους φύλακες οι οποίοι έχουν γνώση…».

Loading