Πρωτότυπο προεκλογικό σποτ του Γ. Χριστοφορίδη: «Αυτή τη φορά θυμήσου»

Με έναν πρωτότυπο και εναλλακτικό τρόπο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία «αλήθειας» όπως τη χαρακτηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, Γιώργος Χριστοφορίδης.

propoli

Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο με τίτλο «Φίλε μου, αυτή τη φορά θυμήσου», ο Γ. Χριστοφορίδης παραθέτει μια σειρά από παλαιότερες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τις απολύσεις στο δημόσιο, τις περικοπές στις συντάξεις και τη μείωση του αφορολογήτου.

Όπως περιγράφει και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook, «το βίντεο έχει ως στόχο να δείξει τις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο στόχος είναι ο κόσμος να συνειδητοποιήσει τι λέει η ΝΔ. Και μετά, ελεύθερα, ας αποφασίσουν οι πολίτες. Όμως, αφού ενημερωθούν σωστά και, κυρίως, αφού θυμηθούν.

Αυτό θα κάνω τις μέρες που απομένουν, μέχρι τις εκλογές. Θα εκμεταλλευθώ τις δυνατότητες του διαδικτύου, όπως και κάθε μου εμφάνιση, τώρα που ο κόσμος ακούει, προκειμένου να προβληθούν επιτέλους τα πραγματικά στοιχεία. Να αποκαλυφθεί το πραγματικό «γαλάζιο» πρόγραμμα. Να ξεγυμνωθούν οι πραγματικές προθέσεις τους.
Κάτι σαν μια εκστρατεία αλήθειας.

Αυτό είναι το πρώτο βίντεο. Θα ακολουθήσουν και άλλα.

Καλό αγώνα σε όλους».

Δείτε το βίντεο:

Και η ανάρτηση στο Facebook:

«Φίλε μου, αυτή τη φορά θυμήσου…»

Ο τίτλος είναι: «Φίλε μου, αυτή τη φορά θυμήσου…».Η ουσία είναι οι προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.Ο στόχος είναι ο κόσμος να συνειδητοποιήσει τι λέει η ΝΔ. Και μετά, ελεύθερα, ας αποφασίσουν οι πολίτες. Όμως, αφού ενημερωθούν σωστά και, κυρίως, αφού θυμηθούν.Αυτό θα κάνω τις μέρες που απομένουν, μέχρι τις εκλογές. Θα εκμεταλλευθώ τις δυνατότητες του διαδικτύου, όπως και κάθε μου εμφάνιση, τώρα που ο κόσμος ακούει, προκειμένου να προβληθούν επιτέλους τα πραγματικά στοιχεία. Να αποκαλυφθεί το πραγματικό «γαλάζιο» πρόγραμμα. Να ξεγυμνωθούν οι πραγματικές προθέσεις τους.Κάτι σαν μια εκστρατεία αλήθειας.Αυτό είναι το πρώτο βίντεο. Θα ακολουθήσουν και άλλα.Καλό αγώνα σε όλους.

Gepostet von Γιώργος Χριστοφορίδης am Samstag, 15. Juni 2019

Loading