Πτολεμαΐδα: «Κόκκινο πανί» η Γεροβασίλη (vd)

Σοβαρά επεισόδια και αποδοκιμασίες στην Πτολεμαΐδα, κατά την επίσκεψη της Όλγας Γεροβασίλη στην πόλη της Μακεδονίας. Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε στην περιοχή, προκειμένου να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων Πυροσβεστών.

propoli

Η παρουσία της, ωστόσο, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από μερίδα πολιτών, οι οποίοι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, φωνάζοντας συνθήματα όπως «η Μακεδονία είναι ελληνική», «γερά-γερά στα χνάρια του Μελά» και «Τσίπρα προδότη».

Ένταση και ένας σοβαρά τραυματίας

Μάλιστα, κάποια στιγμή «άναψαν τα αίματα» και οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τις ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο, για να τους αποτρέψουν από το να προσεγγίσουν το χώρο της ορκωμοσίας και κατ’ επέκταση την υπουργό.

Οι συγκρούσεις είχαν ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός πολίτη στο κεφάλι. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Ελαφρά, στο χέρι, τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.

Δείτε το video του Kozanilife από τα επεισόδια στην Πτολεμαΐδα, με αφορμή την επίσκεψη της κ. Γεροβασίλη (σ.σ. το video περιέχει και ακατάλληλο λεξιλόγιο):

Loading