Ρωμανός: «Βαδίζουμε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο»

Την εκτίμηση ότι τα πολιτικά δρώμενα αποδεικνύουν ότι βαδίζουμε προς μια μακρά προεκλογική περίοδο, έκανε στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

propoli

Από την πλευρά του, ο κ. Ρωμανός αναφέρθηκε στο «σήριαλ της Novartis», ζητώντας την συνέχεια της έρευνας έως και την σημερινή περίοδο, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, κάνοντας λόγο για φωτογραφική διάταξη μέσω της οποίας έγινε απευθείας ανάθεση σε εταιρεία security του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ζήτημα του «ξηλώματος» της διοίκησης της ΕΡΤ, διερωτώμενος «γιατί ξηλώθηκε εφόσον έβαιναν όλα προς τη σωστή κατεύθυνση;». Ξεκαθάρισε ότι για να επανέλθουν τα μέλη της ΝΔ στα τηλεοπτικά παράθυρα της δημόσιας τηλεόρασης λαμβάνοντας υπόψιν και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα πρέπει πρώτα να τεθεί μια διοίκηση στην ΕΡΤ κοινής από όλων των κομμάτων αποδοχής.

Όσον αφορά τα άμεσα σχέδια του κόμματος στην περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ότι θα προτάξει το έργο της, τοποθετώντας το ζήτημα της διαφάνειας σε πρώτο πλάνο, φέρνοντας τα πάντα στο φως, αφήνοντας ανεπηρέαστη καταρχήν, την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.

Loading