Ν. Ρωμανός: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει κομματικό στρατό»

Για ένα «συνέδριο νίκης» έκανε λόγο σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στον Flash Radio 99.4, ο αναπληρωτής γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

propoli

Κληθείς να σχολιάσει το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες, ο κ. Ρωμανός έκανε λόγο για έναν «μοναδικό παλμό» που επικράτησε τις ημέρες αυτές, ενώ έκανε λόγο και για καινοτομίες που εφαρμόστηκαν σε σχέση με τα προηγούμενα συνέδρια όπως ότι στο βήμα ανέβηκαν και ομιλητές που δεν ήταν κομματικά στελέχη, «αποδεικνύοντας έτσι ότι η Νέα Δημοκρατία κοιτά μπροστά», εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον κατηγόρησε ότι «βρίσκεται στο χθες».

Από την άλλη πλευρά, στην πολύκροτη υπόθεση των ημερών, αυτής της έκρηξης βόμβας στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο κ. Ρωμανός, τόνισε ότι «είναι λάθος η σύγκριση του εμπάρκου της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ με το εμπάρκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, η επίθεση την οποία δέχτηκε (σσ ο τηλεοπτικός σταθμός), έρχεται ως συνέχεια στην διαρκή χυδαία στοχοποίηση και τις απειλές από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο προς δημοσιογράφους, όσο και προς τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό». Παράλληλα, κατηγόρησε και ορισμένα πρόσωπα, ότι «πάνω στην συγκεκριμένη ρητορική έχτισαν πολιτικές καριέρες», καταδεικνύοντας τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και την Χρυσή Αυγή.

Στο ζήτημα της οικονομίας και των παροχών της κυβέρνησης, ο κ. Ρωμανός δήλωσε ότι «όταν δίνεις 10 και παίρνεις 1, είναι σαν να δίνεις 9. Γι’ αυτό δεν μπορεί να πανηγυρίζει η κυβέρνηση, η οποία κατέστρεψε τη μεσαία τάξη». Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μέσω των προσλήψεων που προαναγγέλλει, επιχειρεί να δημιουργήσει «κομματικό στρατό».

Loading