Σήμερα η εκδήλωση του Θ. Καράογλου για το δημογραφικό

Το απόγευμα της Δευτέρας (3/6), στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου «Διακονία», στην Πυλαία, η εκδήλωση που διοργανώνει ο Θεόδωρος Καράογλου με τίτλο «Δημογραφικό: Προτάσεις και λύσεις για το εθνικό μας αδιέξοδο».

propoli

Εξηγώντας τους λόγους που τον παρακίνησαν να θίξει το συγκεκριμένο ζήτημα, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ σημειώνει πως «η υπογεννητικότητα αποτελεί αυτήν τη στιγμή το μεγαλύτερο εθνικό μας πρόβλημα. Είναι μια εν δυνάμει “βόμβα” στα θεμέλια της χώρας, η οποία -χωρίς ίχνος υπερβολής- υπονομεύει την ύπαρξη του Έθνους μας και την κρατική μας υπόσταση. Άρα η επίλυσή του δημογραφικού είναι επείγουσα ανάγκη. Γιατί το ανησυχητικό δεν είναι μόνο ότι η Ελλάδα εξελίσσεται σε μια χώρα που μικραίνει αριθμητικά. Αλλά κυρίως ότι μεταβάλλεται σε μια χώρα που γερνά με ραγδαίους ρυθμούς».

Ποιοι θα μιλήσουν

Εκτός  του κ. Καράογλου, για το δημογραφικό θα μιλήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκ,η και ο διεθνολόγος, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα τιμηθούν πολύτεκνες οικογένειες, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες», Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η γιατρός και δημοσιογράφος, Λίνα Φιλιππιάδου.

Loading